Avagy hogyan néz ki az ingatlanpiac 2022-ben

Konkrét ingatlanok, hirdetések

2022/06/26. - írta: Danessz

Témák: pontatlan hirdetések, klasszikus hirdetési fordulatok

Úgy gondolom mindannyian belefutottunk már félrevezető hirdetésekbe. Akármiről is van szó, minden területnek megvan a saját szavajárása, amiből lehet sejteni, hogy a szuper tárgy mégsem szuper.

Lakásnál például amikor azt mondják, „ideális otthont lehet belőle varázsolni”, arra gondolnak, hogy sokat költhetsz rá. Ez mindegyikre jellemző, főleg ingatlanosok hirdetéseit figyelve nagyon jól lehet látni. Mellette érdemes figyelni a fotókat: magánszemélyeknél gyakori, hogy rossz képeket töltenek fel, de ha az ingatlanos tette ezt, akkor készülj a legrosszabbra, úgyis olyan lesz.
Illetve összességében, a lakás jellemzően mindig rosszabb, mint képek alapján gondolnád. Vagy szűkebb, vagy rosszabb állapotú, elég könnyen lehet úgy fotózni, hogy a hibák ne látszódjanak úgy a képeken. Szóval egy hirdetés alapján ne szerelmesedj bele egy lakásba sem, nézd meg élőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakasvetel.blog.hu/api/trackback/id/tr717852617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása